Участь компанії Олі Олі у виставці Baby Expo 2018

09.05.2018

Участь у виставці "Baby Expo 2018"

Компанія Олі-Олі стала учасником знакової події в Україні - "Baby Expo 2018". Міжнародний формат виставки щорічно збирає кращих виробників, імпортерів, дистриб'юторів та рітейлерів товарів для дітей і дорослих.

На минулій події ТМ "Oli-Oli" була представлена ​​широким вибором якісних речей, серед якого були заявлені такі новинки як:

  • Дитячі шортики.
  • Дитячі комбінезони.
  • Дитячі сукні.
  • Дитячі спортивні костюми.
  • Дитячі піжами.

А також різноманітні моделі дитячого одягу. За високу якість продукції, а також участь на форумі щодо перспектив розвитку української дитячої моди наша компанія стала володарем диплома, який підтвердив її почесний статус надійного партнера та постачальника текстильних товарів.

Модельний ряд, представлений на міжнародній виставці

Міжнародна виставка "Baby Expo 2018" стала дебютною в плані оновленого асортименту компанії Олі-Олі. Тепер у наших клієнтів є можливість створювати гармонійні образи "мама / дочка", "тато / син".

Продукція, яка завжди присутня в наявності у нашому магазині, зібрала велику кількість гарних відгуків внаслідок високої якості та конкурентоспроможної ціни.

Модельний ряд був виготовлений національним виробником з приємного на дотик текстилю. Якість пошиття забезпечує комфортне носіння речей протягом тривалого часу, вигідно підкреслює фігуру, а самі вироби не претензійні у догляді.

Здобутий досвід надихнув нас на появу свіжих ідей у колекціях одягу, які вже незабаром по-новому зможуть підкреслити образ клієнта.

Роль виставки "Baby Expo 2018" для ТМ Оli-Oli

Виставка "Baby Expo 2018" стала новою сходинкою на шляху до успіху ТМ Оli-Oli на українському ринку.

Завдяки участі у тематичному форумі ми придбали безцінні досвід та знання, які в подальшому знайдуть застосування в ефективній стратегії ведення бізнесу та взаємодії з партнерами.

Незмінна риса нашої компанії - це клієнтоорієнтованість, тому ми робимо індивідуальний підхід до кожного оптового покупця основним видом для вигідної співпраці.

Компанія Оli-Oli надає українським споживачам можливість моделювати вироби "під клієнта", що дозволяє знайти оптимальне поєднання естетичних якостей і об'єктивної вартості товару. Для більш докладної інформації ви можете зв'язатися з менеджером, за телефоном вказаним на сайті.

Безпека у використанні - головна властивість нашої продукції, яка була підтверджена міжнародними експертами. На підставі цього ми сміливо можемо стверджувати, що, співпрацюючи з нами, замовник не тільки одержує професійний підхід, але й товар, який швидко підкорює вибагливих модників.

Количество символов: 2 212

Участие в выставке Baby Expo 2018 компании Оли Оли

« Назад

Заказать обратный звонок